Nyetablert bobilformidler på Straume velger firmaavtale med Sekkingstad Bilteknikk AS

18. jun. 2020 | Nyheter

Trenger du hjelp?

Yngve Jabobsen

Rune Nesse
Kundemottaker

 +47 98 69 44 77
 post@sekkingstadbil.no

STRAUME / SOTRA: I en stor lagerhall i Idrettsvegen 144 på Straume har Elisebeth Førli-Ekerhovd nettopp åpnet opp lokalene til Askjems Bobilformidling Vestland. En av de første samarbeidsavtalene hun har fått i stand er en firmaavtale med oss i Sekkingstad Bilteknikk.

For folk i Bobilmiljøet er Askjems-navnet synonymt med kvalitet og trygghet. Og i tillegg til å være Norges eldste frittstående forhandler av bobiler med base i Tønsberg driver de også med formidlingssalg av bobiler gjennom selvstendige franchisetakere. Og nettopp det er det Elisabeth nå starter opp med ansvar for Vestlandet.

– Kort fortalt så hjelper vi bobileiere å selge bobilene sine – med alt det det måtte innebære. Vi tar bilen inn, vurderer den, rengjør den og tar en rekke tester som for eksempel for fukt-, gass-, og funksjon. Og tar vi ansvar for alt knyttet til markedsføring og salg, i tillegg til at vi har garantiansvaret, forteller Førli-Ekerhovd.

LES OGSÅ: Vi lanserer ny nettside.

Elisebeth velger Sekkingstad Bilteknikk

Elisebeth Førli-Ekerhovd, daglig leder i Askjems Bobilformidling Vestland.

Så du er som en slags eiendomsmegler, men bare for bobiler?

– Ja, det er helt riktig. På samme som eiendomsmeglere bistår med salg av boligen din, så bistår jeg med salg av bobilen, forteller hun.

I forbindelse med testene og klargjøringen har en flere også behov for EU-kontroll og service. Og nettopp der kommer vi inn i bildet. 

Hvorfor valgte du å inngå en firmaavtale med Sekkingstad Bilteknikk for dine kunder? Det er jo mange andre verksteder i området.

– Jeg har brukt Sekkingstad Bilteknikk som privatperson i mange år og kjenner Jahn Audun og Rune godt. Jeg vet hvilken service de gir og når vi skal formidle tjenester videre til våre kunder så skal vi så klart kunne stå inne for kvaliteten som blir levert – og da er jeg 100% trygg på gjengen der nede. Så valget var egentlig ganske enkelt i grunn, smiler den daglige lederen. 

Les mer om Askjems Bobilformidling Vestland her eller mail til salg@abf-vestland.no.

Med det ønsker vi Elisebeth masse lykke til med oppstarten og ønsker å si tusen takk for tilliten!

FAKTA – FIRMAAVTALE:

Sekkingstad Bilteknikk tilbyr skreddersydde firmaavtaler for bedrifter og kommuner. En firmaavtale sørger for at dere har høyeste prioritet i tillegg til en rekke fordeler som, vipservice, rabatt på deler og utleiebilgaranti. I tillegg er det en regnskapsmessig og logistikkmessig fordel når du kun har et bilverksted å forholde deg til, når det gjelder alt bilhold, skade, dekk, dekkhotell m.m

Kontakt oss for en prat om Firmaavtale her.

SELSKAPET

Sekkingstad Bil AS er et lokalt og allsidig bilverksted på Sotra i Fjell. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med det meste. Hos oss får du kvalitet til riktig pris.

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Sekkingstad Bil AS
Skogedalsvegen 1,
5350 BRATTHOLMEN

Copyright © 2021. Sekkingstad Bil AS.
PersonvernInformasjonskapsler  
Laget av Jan-Ove Torsvik