Sartor Maskin velger Sekkingstad Bilteknikk – Signerer firmaavtale

13. mar. 2020 | Nyheter

Trenger du hjelp?

Yngve Jabobsen

Rune Nesse
Kundemottaker

 +47 98 69 44 77
 post@sekkingstadbil.no

BRATTHOLMEN / SOTRA: Da er det endelig offisielt. Vi lanserer vårt nye konsept «Firmaavtale» og er så heldig å få annerkjente Sartor Maskin med som første kunde.

Kåre Bjorøys Sartor Maskin er første firma ut som formaliserer en Firmaavtale med Sekkingstad Bil.

– Dette er et konsept vi har jobbet med lenge og i praksis levert til en del kunder «under radaren». Nå har vi finjustert det og formalisert det på en slik måte at vi er klar for å lansere i markedet, forteller daglig leder og eier Jahn Audun Sekkingstad.

LES OGSÅ: Vi lanserer ny nettside.

Kåre Bjorøy, hovedeier og gründer av Sartor Maskin AS, er svært fornøyd med å få på plass en slik samarbeidsavtale. 

– Jeg har kjent Jahn Audun i alle år og vet hva han står for og leverer. Det å formalisere et samarbeid hvor vi får en bedre logistikk i hverdagen i forhold til vedlikehold og reparasjon av biler er vi svært fornøyd med. 

FAKTA – FIRMAAVTALE:

Sekkingstad Bilteknikk tilbyr skreddersydde firmaavtaler for bedrifter og kommuner. En firmaavtale sørger for at dere har høyeste prioritet i tillegg til en rekke fordeler som, vipservice, rabatt på deler og utleiebilgaranti. I tillegg er det en regnskapsmessig og logistikkmessig fordel når du kun har et bilverksted å forholde deg til, når det gjelder alt bilhold, skade, dekk, dekkhotell m.m

Kontakt oss for en prat om Firmaavtale her.

SELSKAPET

Sekkingstad Bil AS er et lokalt og allsidig bilverksted på Sotra i Fjell. Vi har lang erfaring og kan hjelpe deg med det meste. Hos oss får du kvalitet til riktig pris.

SOSIALE MEDIER

KONTAKT

Sekkingstad Bil AS
Skogedalsvegen 1,
5350 BRATTHOLMEN

Copyright © 2021. Sekkingstad Bil AS.
PersonvernInformasjonskapsler  
Laget av Jan-Ove Torsvik